REKLAMACIJE

Želim da uložim reklamaciju na isporučeni proizvod. Kako to da uradim?

Neusaglašenosti kupljenih proizvoda podležu reklamaciji na osnovu Zakona o zaštiti potrošača. Važno je da popunite zahtev i podnesete na način definisan Pravilnikom o reklamacijama, gde ćeš naći detalje o celokupnom procesu. 

Ukoliko proizvod ili pošiljka koja je primljena od Remiksa nisu odgovarajući, sadrže oštećenja ili nisu saobrazni sa opisom proizvoda prema deklaraciji, potrebno je da:

●    da obavestiš Remiks o reklamaciji, pozivom ili putem mejla reklamacije@remiks.com. Važno je da navedeš sve detalje porudžbine kao i razlog reklamacije;
●    Preuzmeš Zahtev za reklamacije koji ćeš popuniti u celosti i potpisati;
●    Priložiš fakturu za kupca i uredno upakovan proizvod pošalješ ili dostaviš lično radnim danima od 09:00h do 17:00h na adresu Remiks.com paket place, Bulevar Mihaila Pupina 10a (YUBC) visoko prizemlje lokal 14 L, 11000 Beograd. Važno je da izmiriš troškove dostave samostalno. 

Po prijemu robe dobićeš potvrdu s naše strane, a u zakonskom roku i odgovor na reklamaciju nakon izvršenih provera. Ukoliko reklamacija bude prihvaćena, novac će biti vraćen u celosti. 

Šta mi je od dokumentacije potrebno da izvršim reklamaciju na proizvod?

Neophodno je da, pored proizvoda koji reklamiraš, dostaviš:
●    Zahtev za reklamaciju - popunjen u celosti i svojeručno potpisan, dostupan ovde;  
●    Svoje kontakt podatke;
●    Fakturu za kupca.

Da li mogu da podnesem reklamaciju na prodajnom mestu?

Ukoliko se nalaziš u Beogradu, reklamirani proizvod i celokupnu dokumentaciju možeš doneti i lično radnim danima od 09:00h do 17:00h u naš Remiks.com paket place, Bulevar Mihaila Pupina 10a (YUBC) visoko prizemlje lokal 14 L

Da li imam mogućnost rešavanja spora vansudskim putem?

Imaš mogućnost rešavanja spora vansudskim putem pred telom za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova upisanim u Listu tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova u skladu sa “Zakonom o zaštiti potrošača”. Nadležna tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova možeš naći na linku ovde.

Stigao mi je oštećen paket. Šta da uradim?

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo te da u prisustvu kurira proveriš svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmeš. U ovom slučaju pozovi naš Kontakt centar na broj 0800 000 800 ili nam pošalji mejl sa podacima porudžbine i svojim kontakt informacijama na adresu info@remiks.com. Važno je da navedeš razlog zbog koga odbijaš da preuzmeš paket, a možeš priložiti fotografije eventualnih oštećenja. U najkraćem mogućem roku obavestićemo te o daljem postupanju.

 

Možda će te zanimati: