ISPORUKA

Kako Remiks dostavlja svoje proizvode?

Proizvode koje poručiš dostavlja kurirska služba DExpress. Paket možeš dobiti na adresu koju naznačiš pri kupovini, a možeš je i po dogovoru sa kurirom preusmeriti na obližnji paketomat ili paket shop DExpress-a. 

Koja je cena dostave proizvoda?

Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 dinara je besplatna!

U slučaju da je ukupan iznos poručenih proizvoda ispod 6.000 dinara, cena dostave je 300 dinara.

Koji su rokovi isporuke?

Nakon potvrde porudžbine koju dobijaš putem mejla, paket će biti prosleđen kurirskoj službi DExpress. U mejlu ćeš naći informacije o roku prispeća pošiljke kao i kod pomoću koga možeš pratiti status isporuke na sajtu DExpress-a. Nakon toga, možeš očekivati najavu kurira. 

Uobičajeno vreme za isporuku je 3 radna dana, a maksimalno 7 radnih dana od trenutka poručivanja na našem sajtu.

Ako se odlučiš za plaćanje pouzećem, možeš izvršiti uplatu u celosti kuriru na dva načina: gotovinom ili platnim karticama. Ukoliko ti termin ne odgovara, možeš to saopštiti kuriru pa će tvoja pošiljka biti ponovo poslata ka tebi u narednim danima ili je možeš preuzeti na paketomatu ili paket shopu DExpress-a. 

Kojim danima se vrši dostava proizvoda?

Kurirska služba dostavlja pakete radnim danima, u periodu od 8 do 16 časova. 

Kako mogu da pratim svoju porudžbinu?

Nakon potvrde porudžbine koju dobijaš putem mejla, paket će biti prosleđen kurirskoj službi DExpress. U mejlu ćeš naći informacije o roku prispeća pošiljke i kod pomoću koga možeš pratiti status isporuke na sajtu DExpressa

Gde Remiks isporučuje proizvode?

Trenutno je moguće dostaviti poručene proizvode na teritoriji Republike Srbije.

Kako mogu da promenim adresu ili kontakt telefona za dostavu?

U slučaju da neke od informacija koje su nam dostavljene prilikom poručivanja proizvoda nisu tačne ili je potrebno uraditi izmenu, možeš nam poslati na mejl info@remiks.com sa brojem porudžbine, tvojim podacima i tačnim informacijama koje želiš da izmenimo za tebe, kako bismo ti proizvode dostavili u najkraćem roku.  Takođe, možeš kontaktirati podršku DExpress-a, gde ćeš navesti prethodne kao i nove podatke. 

Želim da uložim reklamaciju na isporuku proizvoda.

Žao nam je ukoliko se desila neka neprijatnost prilikom dostave proizvoda. Molimo te da nam pošalješ opis detalja ili situacije, priložiš fotografije i broj porudžbine. Reklamaciju možeš poslati na mejl reklamacije@remiks.com, a mi ćemo ti odgovoriti u najkraćem roku. 

Važna napomena pri dostavi proizvoda

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo te da u prisustvu kurira proveriš svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmeš. U ovom slučaju pozovi naš Kontakt centar na broj 0800 000 800 ili nam pošalji mejl sa podacima porudžbine i svojim kontakt informacijama na adresu info@remiks.com. Važno je da navedeš razlog zbog koga odbijaš da preuzmeš paket, a možeš priložiti fotografije eventualnih oštećenja. U najkraćem mogućem roku obavestićemo te o daljem postupanju.

 

Možda će te zanimati: