PORUČIVANJE

Kako da kupim proizvode?

Remiks je onlajn platforma za prodaju fashion, lajfstajl i bjuti proizvoda. Možeš ih poručiti putem našeg sajta Remiks.com.  

Ukoliko ti je potrebna pomoć pri poručivanju, možeš pozvati naš Kontakt centar na 011 455 02 80 pa će ti kolege pomoći da to učiniš. 

Kako da proverim status porudžbine?

Putem mejla koji koristiš za kupovinu obaveštavaćemo te o statusima tvoje porudžbine, i to na sledeći način: 

●     Nakon što izvršiš porudžbinu putem sajta dobićeš automatsku potvrdu da je porudžbina kreirana;
●      U najkraćem roku poslaćemo ti informaciju da li su poručeni proizvodi dostupni za slanje i potvrditi porudžbinu; 
●     Takođe, ukoliko proizvodi nisu dostupni i o tome ćemo te obavestiti mejlom i otkazati porudžbinu;
●      Čim prozvodi budu spakovani, tvoj paket će biti prosleđen kurirskoj službi DExpress. Tom prilikom ćeš dobiti informaciju i o roku prispeća pošiljke, kao i kod pomoću koga možeš pratiti status isporuke na sajtu DExpress-a
●      Nakon toga, možeš očekivati najavu kurira putem telefonskog poziva ili poruke, onda i samu isporuku.  

Kako da otkažem porudžbinu?

Važno je napomenuti da je tvoja porudžbina već u procesu obrade, te je nije moguće otkazati nakon poručivanja. Ipak, nudimo jednostavno rešenje. Ukoliko te kurir kontaktira za isporuku, molimo te da jednostavno odbiješ paket i kažeš da si promenio mišljenje. Tvoja saradnja i razumevanje su nam veoma važni.

Šta se dešava kada poručim više proizvoda a samo deo je dostupan?

U slučaju da je samo deo proizvoda koje poručiš dostupan za isporuku ka tebi, obavestićemo te o tome mejlom i isporučiti dostupne proizvode.

Nije mi stigao mejl od Remiksa nakon kreiranja porudžbine.

Ukoliko je proces poručivanja i plaćanja putem sajta završen uspešno, a nije pristigao mejl potvrde savetujemo ti sledeće: proveri u svom mejlboksu Spam, Junk ili Promotions folder, jer filteri provajdera mogu da kategorizuju mejlove na taj način. 
Kako bi ti mejlovi s naše strane ubuduće nesmetano stizali, što je važno za praćenje procesa porudžbine i kupovine, obavezno dodaj Remiks mejl kao pošiljaoca u listu bezbednih (Safe senders/I trust this sender). 
Ukoliko proverom utvrdiš da mejl nije ni u jednom od navedenih odeljaka, naš Kontakt centar ti stoji na raspolaganju svakog radnog dana od 8 do 18 časova. Možeš nam poslati mail na info@remiks.com sa opisom problema ili nas pozvati na broj 011 455 02 80, pa ćemo izvršiti dodatne provere.

 

PLAĆANJE

Na koji način mogu da platim proizvode putem sajta?

Ako poručuješ putem sajta Remiks.com možeš odabrati sledeće oblike plaćanja:
●    Gotovinsko plaćanje - pouzećem, gde ćeš prilikom isporuke proizvoda izvršiti plaćanje kuriru u gotovini;
●    Platnim karticama Visa, Visa Electron, MasterCard i Maestro kartice, koje moraju biti odobrene za internet plaćanja od strane banke;
●    Plaćanje na rate - 12 mesečnih rata bez kamate omogućeno je korisnicima Banka Intese, Visa (za detalje vidi ovde) i MasterCard platnih kartica.  

Koliko brzo se moja sredstva na kartici oslobađaju u slučaju da otkažem porudžbinu?

Ukoliko su proizvodi na Remiks.com plaćeni karticom, uplaćena sredstva se nakon otkaza porudžbine vraćaju u zakonskom roku. 

U slučaju da je plaćanje izvršeno na rate putem platnih kartica Banka Intesa, neophodno je da kontaktiraš svoju banku kako bi te uputili u detalje procesa. Postoje delovi procesa koji su poverljivi, te je banka u obavezi da te zaštiti. 

Šta da preduzmem ako je prošlo nekoliko dana, a novac i dalje nije vraćen?

U slučaju da u definisanim rokovima sredstva na tvom računu nisu vraćena, molimo te da nas kontaktiraš putem mejla info@remiks.com  ili pozoveš naš Kontakt centar na broj 011 455 02 80

Izvršićemo provere s naše strane, a u slučaju da su sredstva sa strane Remiksa vraćena ka tvojoj banci, možemo ti poslati dokument koji će pomoći da od banke dobiješ detaljnije informacije o razlogu zašto novac nije vidljiv na tvom računu. 

 

Možda će te zanimati: