PROMOTIVNI KODOVI I AKTUELNE KAMPANJE

Kako da aktiviram svoj kod za popust?

Promo kod možeš aktivirati kada na sajtu dođeš do kraja procesa porudžbine, a pred samo plaćanje, ili u pregledu porudžbine u tvojoj korpi.

 

Imam problem sa korišćenjem promo koda - kod nije validan. 

Najčešći razlog za probleme sa korišćenjem koda su: 
●    Pogrešno unet kod - savetujemo da kopiraš kod iz mejla;
●    Kod je već iskorišćen - kod koji si dobio/la uz prijavu na Remiks Newsletter je jednokratan, te se može iskoristiti samo jednom.

Ukoliko i dalje budeš dobijao/la informaciju da kod nije validan, a siguran/na si da unosiš ispravan kod i da nije ranije iskorišćen, naš Kontakt centar ti stoji na raspolaganju svakog radnog dana od 8 do 18 časova. Možeš nam poslati mail na info@remiks.com sa opisom problema ili nas pozvati na broj 0800 000 800

 

Nije mi stigao promo kod.

Za početak možeš proveriti u svom mejlboksu Promotions, Spam ili Junk folder, jer filteri provajdera mogu da kategorizuju mejlove na taj način. 
Kako bi ti mejlovi s naše strane ubuduće nesmetano stizali, dodaj Remiks mejl kao pošiljaoca u listu bezbednih (Safe senders/I trust this sender). 
Ukoliko proverom utvrdiš da mejl nije ni u jednom od navedenih odeljaka, naš Kontakt centar ti stoji na raspolaganju svakog radnog dana od 8 do 18 časova. Možeš nam poslati mail na info@remiks.com sa opisom problema ili nas pozvati na broj 0800 000 800, pa ćemo izvršiti dodatne provere. 

 

Kako da se prijavim na Newsletter?

Pri dnu glavne stranice sajta Remiks.com nalazi se forma u koju možeš upisati svoj mejl i prijaviti se na newsletter.  Prijavom ostvarujete pravo na kod za 10% popusta.

Kako bi ti mejlovi s naše strane ubuduće nesmetano stizali, dodaj Remiks mejl kao pošiljaoca u listu bezbednih (Safe senders/I trust this sender). 

 

 

 

Možda će te zanimati: