Načini plaćanja


Pouzećem

Prilikom isporuke, robu je moguće platiti kuriru isključivo gotovinom.


Platna kartica

Kartice koje su prihvaćene u našoj online prodavnici su Visa, Master, Maestro i Dina.


Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.


Plaćanje na 12 mesečni rata, trenutno je moguće isključivo karticama Banca Intesa. Prilikom unosa potrebnih podataka sa kartice, na stranici ChipCard-a, potrebno je izabrati željeni broj rata.


Čekovi građana

U Remiks maloprodajnom objektu u Rajićeva Shoppping Centru, moguće je plaćanje čekovima građana na 6 mesečnih rata. Ovaj način plaćanja nije dostupan kod poručivanja putem sajta ili call centra.


U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Platforma d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.


Izjava o konverziji: Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu, po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene, navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.