Crni petak – Remiksuj svoj stil sa mind-blowing popustima

 

Crni petak se već uveliko sprema kod nas, a doći će uz eksplozije popusta i stila.

Kada je Black Friday 2024. godine? Brzo će to, ove godine Black Friday pada 29. novembra!

Ne propusti ovaj dan kada se svet mode i sporta sudaraju sa vrhunskim Black Friday akcijama. Dozvoli nam da i ove godine budemo tvoj neizostavni vodič 24/7 za sve najnovije trendove i najveće popuste za tvoj idealni fashion remiks. Crni petak nije samo dan za popuste, to je praznik stila gde moda i sport prave spoj koji je vredno čekati.

Ali, ne čekaj da ti ostale akcije promaknu! Prijavi se odmah na naš newsletter i oseti sportsko uživanje i modnu euforiju tokom cele godine. Budi korak ispred svih i osiguraj pristup ekskluzivnim informacijama i akcijama jer uz remiks.com si svakim klikom bliže tvom savršenom stilu.

 

 

Znamo da imaš puno pitanja u vezi sa Crnim petkom, keep going! 

 

 

Kada je Crni petak 2024. godine? 

Crni petak nikad nema isti datum jer zavisi od američkog Dana zahvalnosti koji se uvek održava četvrtog četvrtka u novembru, a Crni petak ide odmah nakon njega. Datumi Crnog petka mogu biti između 23. i 29. novembra.

U 2024. godini Crni petak biće 29. novembra. S tim u vezi, mnogi popusti, pa tako i na Remiksu, povodom Crnog petka možda mogu početi i ranije. Prati nas!

 

Kada u Remiksu 2024. godine tačno počinju popusti za Crni petak?

Dobro pitanje, i iako ti trenutno ne možemo reći tačno vreme, možemo ti reći da će svi koji se prijave na naš newsletter prvi dobiti tu informaciju.

 

Koliko traju akcije za Crni petak? 

Crni petak traje 24 časa - ali akcije mogu trajati i duže, od nekoliko dana, preko jedne nedelje, pa sve i do celog meseca novembra. Ako se pitaš, koliko će akcija za Crni petak ove godine trajati u Remiksu, moraš imati strpljenja jer će biti fantastičnih popusta i iznenađenja.

 

Kako se spremiti za Crni petak?

 

Prijavi se na Remiks newsletter i zaprati nas na društvenim mrežama

Najbolji način da što pre dođeš do obaveštenja u vezi sa popustima za Crni petak jeste svakako naš newsletter. Pored njega tu su i društvene mreže gde ćeš videti mnoge fashion i sportske komade koji diktiraju trendove za ovaj kupoholičarski praznik.

 

Kreiraj nalog i napravi wish listu pre Crnog petka

Ako još uvek nemaš nalog kod nas, nemoj više da čekaš da ga napraviš. Zašto? 

Tokom Crnog petka svi znamo kako izgleda kupovina u radnjama, stoji se u redovima, može biti neprijatno od gužve i haosa, a još neprijatnije ako nema broja ili boje omiljenog artikla koji čekaš željno skoro cele godine. Zato mi volimo da kažemo: „ Online shopping because life is too short to wait in line.”, a ovo naročito važi za Crni petak.

2020. godina i pandemija Korona virusa su promenilli sve. Učinili su da online shopping tokom Crnog petka zameni klasične prodavnice. Zašto gubiti vreme i biti u gužvi kad možeš samo klikom kupiti sve što poželiš?

Mnogo ranije se možeš pripremiti tako da imaš sve artikle na svom Remiks nalogu. Nećeš sigurno gubiti dragoceno vreme da ti neki artikal pobegne ispred nosa unoseći adresu za isporuku ili još gore da budeš u nekoj radnji. Kreiraj svoju wish listu na vreme. Kada krene euforija, zvana Crni petak, tebe će samo nekoliko klikova (čitaj: sekundi) deliti od najboljeg ulova tvojih omiljenih komada.

 

Informiši se pre Crnog petka o željenim artiklima

Važno je istražiti i pročitati šta drugi misle o baš tvom budućem omiljenom paru patika, farmerki, haljinama, torbama, jaknama ili bilo kom drugom artiklu koji kombinuje udobnost sa stilom. Informiši se na vreme da znaš da ćeš pored ogromne uštede kupiti nešto i kvalitetno i udobno, a naravno i trendy.

 

Zašto da čekaš Crni petak?

Odgovor je vrlo jednostavan. Na Remiksu ćeš tokom Crnog petka 2024. naći brendove (Premiata, NikeReplay, Superdry i mnoge druge) koje voliš ❤️, a cene koje ćeš da obožavaš! 

Ovogodišnji Crni petak donosi ekskluzivne akcije koje će ti omogućiti da kupiš sve - od urbanih patika do elegantnih i svečanih outfita. Ovo može biti dobra prilika i za poklone jer je i Nova godina odmah tu.

Crni petak je najveći dan kupovine u godini. Stoga Remiks tim provodi mesece pripremajući se kako bi napravio najbolje ponude i najveće popuste tvojih must-have outfita. Smart shopping is on!