Adidas
SUPERSTAR

Nema na stanju
SKU
GY3420
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
<p> adidas SUPERSTAR muške patike dugo ne izlaze iz mode. </p> <p> Ove patike ti daju odvažan izgled koji je inspirisan adidas tradicijom. Slave 50 godina adidas SUPERSTAR priče. Kožno gornjište je udobno i lako za održavanje. Imaju detalje od zmijske kože koje čine tvoj stil prepoznatljivim. Gumeni đon obezbeđuje odlično prianjanje uz sve vrste podloga. Ove patike su delimično napravljene od recikliranog materijala, jer adidas brine o očuvanju životne sredine. </p> <p> Specifikacija: </p> <li> Kožno gornjište <li> Pertlanje <li> Gumeni đon
Više informacija
Sezona Proleće - Leto 22
Boja Bela

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.

 

Legendarni brend sa tri crte zadovoljava sve modne ukuse i pruža  moderan izgled sa primesom uličnog stila u spregu sa vrhunskim performansama. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI