Ivkovic 1789
Torba sa gurtnom

Na stanju
SKU
BraonMTG-3p
9.990,00 RSD
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
Praktična i funkcionalna sportska muška torba/Izrađena u kombinaciji prvoklasne teleće kože iimpregniranog platna u jednoj ili dve boje/Unutrašnja organizacija odlična/Ima nekoliko unutrašnjih pregrada/Spoljni džep sa zipom u poklopcu torbe pogodan za telefon ili novčanik/Dužina kaiša može da se podešava.
Više informacija
Sezona All season
Boja Braon

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.

 

Ivković 1789 je jedna od najstarijisah porodičnih firmi u Srbiji sa tradicojom dužom više od 230 godina.

Bavimo se izradom luksuznih predmeta od kože u dva osnovna pravca :

Umetnički i komercijalni program u oblasti poveza knjiga, poslovnih agendi, ugostiteljskog programa i propratnog korporativnog aksesoara.

Dizajn i proizvodnja modnog programa poput tašni, kaiševa, novčanika.

U proizvode ulažemo najbolje; počevši od materijala, strpljivog ručnog rada, uz podršku savremene tehnologije. Porodični pristup, uz nepokolebljivi profesionalizam, u kombinaciji sa vrednim ljudima u timu su naša formula uspeha. Činjenica da nam ukazujete poverenje preko dva veka je naš najveći uspeh i ultimativni motivator za dalji razvoj u istom pravcu – tradicija, ali na moderan način.

Recenzije proizvoda mogu da ostave isključivo korisnici koji su kupili dati proizvod na remiks.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI