MSGM
Šorts

Na stanju
SKU
3240MB12X227000-06
10.595,00RSD 21.190,00RSD 0,00RSD
Vodič za veličine
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
Hodaj prema suncu, udahni svež morski vazduh u ovom funkcionalnom šortsu za plivanje. Kontrasni logo brenda na desnoj nogavici jasno stavlja do znanja da poverenje daješ samo najboljima, a elastični pojas i učkuri poboljšavaju pristajanje. Bilo da si na bazenu ili plaži ili ispijaš koktele u obližnjem plažnom baru, ne možeš da ostaneš neprimećen u ovom udobnom i funkcionalnom šortsu.
Više informacija
Sezona Proleće - Leto 22
Ponuda New In
Materijal lica 100% Poliamid

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.

 

MSGM odlikuje slobodan duh i sve što se vezuje za uživanje u postojećem trenutku. Fuzija zanimljivih formi, smelih printova i upečatljivih boja nenametljivo privlače pažnju modnih avanturista.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI