Želiš da obraduješ sebe ili voljenu osobu nekim novim modnim komadom, a da pritom ostvariš dodatnih 30% popusta na sve čak i na ono već sniženo?  
 
Evo kako da to uradiš! 
 
Plati prvi put svoju porudžbinu na Remiks.com kreditnom karticom Raiffeisen banke i poklanjamo ti cashback od 30% u maksimalnom iznosu od 10.000 RSD. Jedna kartica tokom perioda kampanje (24.1.2024. – 16.2.2024.) može ostvariti benefit za prvu kupovinu samo na jednom nalogu, bez obzira da li je na pomenutom nalogu bilo porudžbina i na koji način su plaćene pre perioda kampanje.  
 

Povrat novca će biti uplaćen na račun tvoje kreditne kartice kojom je obavljena online kupovina, u roku od 25 dana od datuma završetka promotivne kampanje.  
 
U slučaju odustajanja od kupovine ne obračunava se pomenuti popust, dok se u slučaju vraćanja dela kupljene robe popust ne ostvaruje na srazmerni deo vraćene robe, po računu po kome je ostvareno pravo na povrat novca.  
 
Iskoristi ovu pogodnost do 16.2.2024. godine i zasijaj u novim patikama, čizmama, košulji ili haljini sa sjajnim popustom!