Ok, nećemo se lagati: svi znamo da jedna jedina savršena majica zapravo ne postoji, pogotovo kada dođu oni topli dani u kojima retko želimo da nosimo bilo šta drugo. Ono što ti je zapravo potrebno jeste cela jedna mini garderoba sastavljena od savršenih majica za određenu priliku i… rapoloženje. Čak ni ona najproverenija klasika sa kojom je praktično nemoguće pogrešiti nekada nije dovoljna i zato smo za tebe odvojili tri osnovne kategorije u kojima ćeš se pronaći ove sezone.


Luksuzna polo majica
Pored minimalističke bele varijacije na temu, polo majica drži mesto neprikosnovene klasike. Ovo je model za koji trendovi ne važe, a svi dobro znamo da postoje vreme i mesto na kojima je ovo neophodno. Odaberi svoj bezvremenski model - sa ili bez diskretnog znaka brenda.


Majica sa grafičkim printom
Ponekad je i majica dovoljna da napravi pravi fashion statement - pod uslovom da ima grafički print. Najbolje varijacije na temu su one koje će te naterati da misliš i dobro se u njih zagledaš. Isprobaj printove koji za inspiraciju uzimaju motive legendarnih logoa, poput hrta ili zmije, ali i kontrastnih motiva i boja.


Logomanija
Do sada smo već prihvatili činjenicu da logomanija nije trend već stil, a logo na jednostavnoj majici je nešto poput urbane klasike sa zaokretom. I ne, nisu sve opcije kontrastne i upadljive - za one koji više naginju minimalizmu tu su ton-na-ton modeli sa zanimljivim teksturama. Odaberi onu u kojoj se najbolje osećaš.