Priznaćemo da su torbe bile na standby tokom pandemije (ne njihovom krivicom) ali sada je nastupilo vreme da se vrate na velika vrata. Prodaja je već neviđeno porasla u 2021. i sada je pravo vreme da prelistate Remiks ponudu i pronađete savršenu torbu u koju će stati vaša maska, novčanik, ključevi, telefon, neseser i sprej za dezinfekciju ruku.


Povratak na posao, izlasci i ponovna putovanja dovoljni su razlozi da razmisljaš intenzivno o novoj torbi ove jeseni. Ako već poseduješ malu kolekciju torbi možda je vreme da u nju uvrstiš nove o kojima nisi razmišljala: drugačija boja od klasičnih kao što je zelena Tory Burch, ekstravagantniji dizajn kao što je fenomenalan karner na Red valentino torbi, ili da se odlučiš za nesvakidašnji oblik kao što je trouglasta Nanushka torba. Ali na Remisksu pored ovih možeš pronaći i veliki broj klasičnih modela.


Tako da ako se pitaš odakle da kreneš mi smo uradili domaći zadatak i na tebi je samo da prepišeš. Zapamti – nijedan look nije kompletan bez dobre torbe.