Da li znaš za pojam dopamine dressing? Lako je. Radi se o teoriji koja govori da boje koje nosimo mogu da utiču na to kako smo raspoloženi. Slažemo se ali bismo otišli i korak dalje: ovo ide u oba smera, pa kada smo dobro raspoloženi mi biramo boje koje to pokazuju. Nismo naučnici ali obrni-okreni, vraćamo se na tačku u kojoj je jasno da boje i radost idu ruku pod ruku.

 

I onda ne čudi što nam upravo sada boja nikad i nikako nije dosta! Možda odeće nosimo što manje kada se temperature drže iznad tridesetog podeoka ali zato je to uvek odeća za maksimalan efekat. Koji? Onaj koji nas veseli.

 

Nežne nijanse lavande Ermanno Screvino kratke haljine sa čipkom ispuniće te osećajem da je sve u životu baš onako kako treba da bude. Red Valentino crveni šorts i bluza sa peplumom i broderie anglaise čipkom pobeđuju u svim kategorijama, od podizača raspoloženja preko ženstvenosti, pa sve do trenda da se letnje kombinacije nose u setovima. Love Moschino će ti dati dozu energije. Uz Chiarra Ferragni pink blejzer ne trebaju ti ružičaste naočare, a Versace printovi imaju ozbiljan potencijal da ti svakodnevicu pretvore u italijanski film.

 

I? Kako se osećaš danas? Neka ti Remiks komadi pomognu da nađeš odgovor na to pitanje.