Njega obožavaju zbog elegantne siluete, neutralne boje i prefinjenih detalja, a popularnost trenč-mantila koja traje decenijama govori nam da ovaj komad ne ide nigde. Jednostavno, postao je komad za sva vremena koji svako ima u svom garderoberu i koji je odavno izašao iz trendovskih okvira.


Bez obzira da li izabareš klasičnu ili modernu verziju uvek ćeš u njemu izgledati elegantno i lepo obučeno. Na Remiksu se možeš odlučiti za Red Valentino klasičan model koji će uz džins i patike biti igranje na sigurno, dok će njihov mantil sa plisiranim detaljima učiniti da se izdvojiš od ostalih. Za potpunu eleganciju izaberi Norma Kamali crni trenč. Inspiracija kako da ga nosiš se nalazi svuda – od filmova, modnih kampanja, do street style fotografija – tako da pogledaj Kate Moss izdanja ili Audrey Hepburn u „Doručku kod Tifanija“.


Kao što vidiš on je praktičan, možeš ga nositi na razne načine i lak je za kombinovanje, tako da je oni naš heroj za prelazno vreme i pravi komad u koji treba da investiraš.