Trussardi - TRUSSARDI VIA DELLA SPIGA EDP 100 ML

Na stanju
SKU
F80Y000
23.576,00RSD
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
„Želeo sam da kreiram senzualan i čulan miris na bazi meda. Ideja je bila da se reinterpretira blistavost i fluidnost meda i izrazi njegova opojna, obavijajuća i prefinjena dimenzija.“ Quentin Bisch, parfimer„Ovaj sofisticirani miris koji privlači poput meda, idealno zagreva dušu u zimskim mesecima dok se šetate luksuznom Via Della Spiga sa njenim legendarnim buticima.“ Amélie Jacquin, parfimer. Parfem pripada cvetno-orijentalno-mošusnoj olfaktornoj porodici mirisa.
Više informacija
Sezona Proleće - Leto 22
Veličina 100ml

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI