Trussardi - TRUSSARDI UOMO THE RED EDT 50 ML

Na stanju
SKU
F80R001
9.848,00RSD
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
<p>Savršeno ide uz smoking, svileni ili od somota: prijatelji noći. Slaže se uz farmerke, pulover, glatku ili prevrnutu kožu: idealni saputnici. Sofisticirano dopunjuje prugasto tamno odelo: poslovna uniforma. Samo za muškarce, uvek i zauvek. Uomo The Red, novi miris od Trussardi Parfums, nepogrešivo muževan poput toplog i utešnog očevog zagrljaja, slatkog i iskrenog zagrljaja brata, ili snažnog i strastvenog grljenja ljubavnika koga ne možete da zaboravite. Zagrljaj je prava reč za ovu olfaktornu kreaciju čuvenog parfimera Auréliena Guicharda koja je ponikla iz klasičnih simbola muškosti (sportski automobil, polirane kožne cipele i kravata) i pronašla se u toaletnoj vodi koja je sveprožimajuća i trajna poput parfemske vode. Trussardi Uomo The Red je parfem novog alfa mužjaka koji poznaje i gospodari svakim aspektom strasti.</p>
Više informacija
Sezona Proleće - Leto 22
Ponuda New In
Veličina 50ml

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.