Trussardi - TRUSSARDI RIFLESSO BLUE VIBE EDT 100 ML

Na stanju
SKU
F80X003
13.176,00RSD
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
<p>Véronique Nyberg je kreirala olfaktornu piramidu za Riflesso Blue Vibe zasnovanu na kontrastima: toplo i hladno, racionalno i emocionalno, elegantno i subverzivno, slatko i gorko.Postoji nešto što evocira na noć i njenu misteriju, ali su tu i energične vibracije dana. Pripada porodici orijetalnih i drvenasto aromatičnih mirisa.Gornje note sadrže akorde ruma, davane i juzua: slatke su ali sveže. U srcu mirisa, geranijum otvara vrata nagoveštaju lešnika i zakoračuje u začarani svet pelina. Donje note (akordi italijanske kože, amber drva i duvana) povezuju ceo miris sa nasleđem Trussardi brenda i italijanskom tradicijom izrade.&nbsp;</p>
Više informacija
Sezona Proleće - Leto 22
Ponuda New In
Veličina 100ml

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.