Nike
DD1503-200

Nema na stanju
SKU
DD1503-200
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
Nike Dunk Low odeven pretežno u zemljane tonove. Jednostavan u svom ukupnom izgledu, ovaj kolor se uglavnom oslanja na tri nijanse. „Dark Driftwood“ preuzima kormilo, jer oblači svaki preklop, kao i susedne pertle i postavu. Ispod, osnova je odevena u mnogo svetlije braon, koja odgovara onoj na jeziku i njegovoj etiketi. Potonji prikazuje uobičajeni Nike brend u dubokoj crnoj boji, neutralnoj koja se takođe koristi vezom preko jezička pete, potplata i Svoosh-a.
Više informacija
Boja Krem
Ponuda New In

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.

 

Jedan od najlegendarnijih sportskih brendova na svetu, Nike i dalje pomera granice svojim dizajnom i performansama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI