Zabava? Naravno! Udobnost? Uvek kotirana visoko. Stil? Isto tako.

 

Kada je u pitanju obuća koju nosimo leti, ovo sveto trojstvo (zabavno, udobno, stylish) nikada ne zanemarujemo. Istina jeste da ove reči mogu značiti različite stvari za različite ljude ali to ne menja njihovu suštinu. Svako od nas prati svoju priču i traži svoj savršeni par. Cipela, razume se.

 

Ništa, ali ništa, nije u stanju da u nama probudi onaj osećaj leta i slobode kao novi par sandala ili papuča. Bile one ravne ili na potpeticu, sa kopčama ili kaišićima - možda samo zahtevaju da noga sklizne u njih bez kopčanja - one označavaju dane koji se provode u bezbrižnim šetnjama po suncu, noći u kojima se čuju zrikavci. Realno, to nisu “samo cipele”. Njihova emotivna vrednost je tolika da ih spremno nazivamo glavnim komadom sezone.

 

Kada je dobro odabran, jedan te isti par postaje tvoj najbolji prijatelj od jutra do sutra. Možeš ga mirno poneti na posao uz letnje odelo, učiniti neformalnim uz šorts ili ubaciti u večernju komabinaciju uz lepršavu haljinu (dodaj i otvorena leđa, nećeš zažaliti). Prilagodljivost modela koje ćeš pronaći na Remiksu ne poznaje granice. Istraži gumene papuče koje te mole da napraviš Insta stori dok u njima koračaš u grad, zaigraj na kartu ženstvene klasike sa Torry Burch potpisom ili pokaži da je provod jednako dobar u ravnim Red Valentino sandalama od crvenog satena.

 

A zatim skroluj i pronađi još jedan svoj par. Pa još jedan.