Jeste, jesen je stigla ali to ne znači da baš odmah moraš da se rešiš svih letnjih stvari i da izvadiš kapute iz ormara. Pomama na Instagramu kod influenserki ne jenjava kada je kratki džemper u pitanju, i to već dve sezone. Iznenadila nas je popularnost preko leta ali navikli smo da nas moda iznenađuje i zato je toliko volimo. Sada je došao trenutak da taj komad uvrstimo i u jesenju garderobu, jer će, veruj nam, biti podjednako veliki hit. Brendovi kao što su Self Portrait i Chiara Ferragani se klade da će biti na tvom radaru ove jeseni.


Ako ti je potrebna inspiracija samo pogledaj kako to radi Kendal Jenner, koja je možada i osoba broj jedan kada je ovaj komad u pitanju i koliko ga često nosi. Možeš ga nosite sa farmerkama, sunknjom, preko midi ili maksi haljine…


Nama je opsesija ovim komadom skroz razumljiva i zato ti na Remiksu donosimo naše favorite: Ermanno Schervino kardigan sa čipkastim detaljima, Self Portrait sa velikom mašnom ili Chiara Ferragani sa naglašenim ramenima. Možda je najbolje d aih nosite sa širokim pantalonama ili farmerkama sa visokim strukom, a akada temperature padnu ubacite ispod bodi (nikada nemojte ispod kratkog kardigana da nosite nešto glomazno ili široko).


Zaboravite na vreme dosadnih kardigana, u 2021. godini oni su seksi i vreme je da ih prigrlite.