Hugo
Denim print haljina

Na stanju
SKU
HB50487914 985
21.343,00RSD 30.490,00RSD 0,00RSD
Vodič za veličine
Isporuka artikala
Plaćanje na rate
Povrat u roku od 14 dana
HUGO Kasra-1 midi haljina od lepršavog denim-print poliestera sa bočnim šlicem. Tanke logo bretele. Slim fit kroj. Model sa fotografija je visine 179 cm i nosi veličinu 34. Uputstvo za održavanje: blago mašinsko pranje na 30°C, ne tretirati izbjeljivačem, sušiti u bubnju na niskoj temperaturi. Peglati na niskoj temperaturi. Tkanina pogodna za hemijsko čišćenje perhloretilenom, rastvorom R113, ugljovodonikom i rastvorom R11, ali uz striktna ograničenja u dodacima vode, mehaničke akcije tokom čišćenja i temperature (veoma osetljive tkanine).
Više informacija
Sezona Proleće - Leto 23
Boja Tamni džins

Dostava

Uobičajeno vreme za isporuku je od 5 do 7 radnih dana. Dostava za sve porudžbine vrednosti preko 6.000 rsd je besplatna! Za porudžbine vrednosti ispod 6.000 rsd, dostava se naplaćuje 300 rsd.


Povrat u roku od 14 dana

Ukoliko ti neki artikal ne odgovara, nudimo ti mogućnost da vratiš i da ti vratimo novac.

 

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

Obuća: Originalna kutija od proizvoda ne sme biti zalepljena lepljivom trakom, mora obavezno biti obezbeđena dodatnom ambalažom (npr. upakovana u dodatnu kesu, kutiju,...) kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. U protivnom nismo odgovorni za Vaš povrat i prihvatanje istog.


Plaćanje

Možeš da platiš gotovinom prilikom dostave, kao i karticom putem sajta. Ako imaš Banca Intesa karticu, omogućili smo plaćanje čak na 12 mesečnih rata. Čekovima na 6 mesečnih rata, samo u Remiks MP objektu.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI