All Eyes On Karl - I to uvek sa dobrim razlogom.


Iza njegovih tamnih naočara, savršenih odela i zalizane kose krilo se mnogo više od modne ikone. Neverovatna kreativnost, osećaj za vreme i apsolutno samopouzdanje, a sve to pomešano sa opasnim smislom za humor. Karl Lagerfeld je bez sumnje bio pravi original, a svoj poseban (re)miks utkao je u svoj istoimeni brend.


Edgy, monohroman, jasan. Estetika koja se ne izvinjava nikom i koja privlači sve. Upravo ovo je glavna osobina komada sa legendarnim Karlovim likom, bilo da se radi o odeći ili aksesoaru. Ikonična silueta ili logo su dovoljan detalja da najosnovniju stvar (ili kombinaciju) izdignu na fashion statement nivo. A iz sezone u sezonu, pažljivo kurirane kolekcije sa Karl Lagerfeld potpisom nam to iznova dokazuju.


Torba koja će sa tobom biti od jutra do večeri - ukrašena lancima poput onih koje je nosio dizajner? Pamučna majica sa printom obožavanog para Karl i Choupette? Kišobran sa njegovim likom? Pronađi svoj omiljeni način da ih poneseš - postoji ih bezbroj, a svi su jednako dobri.